27 juni 2007

Yrkesskader

Min kjære er elektriker, og har arbeidshender med mange au'er på. Han viser dem frem og forteller hvordan han fikk dem. Som regel er det litt dype sår som stammer fra sløve kniver eller andre håndtverksrelaterte verktøy.

Jeg har av og til også au'er på mine hender, men det virker liksom ikke like imponerende når jeg forteller om mine. Tidligere har jeg skjært meg på et brød. I dag kuttet jeg meg på en pakke med skinke. Det er ikke bare-bare å jobbe i butikk.

4 kommentarer:

Sorgenfri sa...

Hva slags ondskapsfulle brød er det du selger?! :o)

Lise sa...

Jeg tror det var et rugbrød av noe slag.. Men jeg velger å tro at det kanskje bare har hatt en vanskelig barndom.

Anonym sa...

Rugbrød har blitt farlig nå altså? Ikke bra.

Men ja, kjenner egentlig litt til det. Min far jobber også som elektriker (innenfor høyspenn) og kan til tider også komme hjem til mor med et par seriøse skader. Kom hjem med en forrykende blåveis da jeg var 13 år gammel. Vi har det på bilde til og med. :P
Mor var mindre imponert da han forklarte hvordan han hadde fått den. Dessverre husker jeg ikke historien lenger, men jeg vet det hadde noe med at han gjorde noe dumt :P

Da hjelper det lite å komme etterpå og si "vi skulle skrive ned det læreren og DA skjedde det. Papiret gikk til ANGREP på meg og gav meg denne halve centimers lange kuttet som KANSKJE går en millimeter inn".

Lise sa...

Hehe... Men til ditt forsvar er jo papirkutt noe av det vondeste av alt!